30 napos pénzvisszafizetési garancia

Minden rendelés esetén díjmentes árucserére vagy pénzvisszatérítésre vonatkozó garanciát vállalunk az átvételt követő 30 napon belül.

  • Nem ismeri ki magát a LED paraméterek világában?
  • A házát vagy a lakását szeretné berendezni, de mielőtt pénzt költene, kipróbálná a LED világítást?
  • Aggodalmai vannak a termékek minőségével és fényerejével kapcsolatban?

Bármennyi információ áll a rendelkezésére, semmi sem helyettesítheti az érzést, ha ott próbálhatja ki a terméket, ahol a későbbiekben használni szeretné. Ezért a vásárlóinknak a szaktanácsadás mellett az áru kipróbálásának a lehetőségét is felajánljuk, így 30 napig indoklás nélkül visszaválthatja bármelyik terméket. Az áru visszavétele esetén (visszalépés az adásvételi szerződéstől) az Általános szerződési feltételek érvényesek.

Fontos információk az áru visszaküldésével kapcsolatban

Minden vásárlónak a meghosszabított 30 napos időszak alatt jogában áll az árut – annak természetének, tulajdonságainak és működésének megismeréséhez szükséges mértékben – kicsomagolni és kipróbálni. Minden fogyasztó azonban felelősséget vállal az áru lehetséges értékcsökkenéséért.

Visszaküldés esetén kérjük a vásárlóinkat, hogy töltsék ki az online reklamációs űrlapot és az árut sértetlenül – a kiegészítőkkel és az eredeti bizonylattal együtt – küldjék vissza az alábbi postacímre:

  • GOLED Kft.
  • Kelemen L. utca 1
  • 2900 Komárom

Amennyiben a vásárló visszalép az adásvételi szerződéstől, úgy köteles az árut az eredeti csomagolásában visszaküldeni úgy, hogy az szállítás közben ne sérüljön meg. A megértésüket előre is köszönjük.