Beltéri RGB LED szalag 5050 30 SMD/m 5m

Beltéri RGB LED szalag
Beltéri RGB LED szalagBeltéri RGB LED szalag 30 SMD5050
RoHSConformité Européenne
Garancia

3 790 Ft áfával
2 984 Ftáfa nélkül

Készleten

Garancia: 3 years

Mennyiség

termék megbízhatósága a reklamációk alapján100%

ELŐNYÖK

  • 3-éves garancia
  • 5m tekercs ára
  • Távirányítóval változtatható a fény színe
  • Hosszú eléttartam

HÁTRÁNYOK

  • Csak dekoratív világításként használható max. 10-12 órás folyamatos megvilágítás
  • A gyakori és hosszabb időtartamú ki- és bekapcsoláshoz alumínium profil segítségével kell lehűteni

SKU Raktáron Raktáron a gyártónál*
GV2124 8 db több mint 1000 db
Szállítás 2 napon belül 5-12 nap
* A tényleges készletlista változhat, az adatokat hetente frissítjük.

Figyelmeztetés

A meghirdetett élettartam elérése érdekében azt javasoljuk, hogy a LED szalagot alumínium profilra szerelje be. Megfelelő hűtés nélkül a chipek megsérülhetnek.

Műszaki paraméterek

Garancia 3 év
Bemenőteljesítmény

4,8 W/m

Feszültség

DC 12V

Fényáram

360 lm/m

Chip/1m

30

Szalag típus

10 mm RGB

LED chip típus

SMD 5050

Sugárzási szög

120°

Színhőmérséklet

RGB

IP védettség

IP20 – ujjak behatolása ellen védett, nincs víz védelem

Használat

Beltér

Fényerőszabályzás

Dimmelhető

Élettartam

20 000 óra

Karton mennyiség 400 db
Súly 0,023 kg

Termékleírás

A beltéri RGB LED szalag 5050 30 SMD/m 5m megbízhatósága több mint 99%-os. Erre a termékre hosszabbított 3 éves garanciát kínálunk. A LED szalag élettartama 20 000 óra, azaz 15 év a napi 4 órában, az év 365 napján.

A szalag teljes hossza egy tekercsen 5 méter (az ár a teljes 5 méterre vonatkozik), minden méter 30 SMD 5050 LED chipet tartalmaz. A megjelölt helyeken feloszthatja (10cm-ként) és a jobb beszerelésben segít a szalag hátulján található öntapadós szalag.

A szalaghoz szükséges bebiztosítani egy tápegységet, amely a hálózatról a 230V-ot átalakítja a szükséges 12V-ra. Ennek a LED szalagnak az energiafogyasztása 4,8W/m, ezért javasoljuk a következő, vagy annál erősebb tápegységek használatát:

Javasoljuk, hogy a LED szalaghoz rendelhet távirányítót, amely felhasználható a szalag be- és kikapcsolására vagy a fény szín változtatásra. Az alkalmazástól függően csatlakozókra és vezetékekre is szükség lesz. A szerelési útmutató a BESZERELÉS lapon található.

Az IP20 védelemmel elsősorban belső világításhoz: konyhabútorok, irodák, bárok, éttermek, bútorok, lépcsők vagy padlók. Ennek a szalagnak a fényárama 360lm/m.

A beltéri RGB LED szalag 5050 30 SMD/m 5m sugárzási szöge 120° és UV sugárzás mentes. A+ energiahatékonysággal rendelkezik, és nem tartalmaz nehézfémeket, mint például ólom, higany vagy argon (RoHS minősítés), ami csökkenti a fény környezeti hatását.

Minden termék CE/EMC és CE/LVD minősítéssel rendelkezik.

Szerelési útmutató

A RGB LED szalag beszerelése viszonylag egyszerű, és egy otthoni ezermester is képes be tudja szerelni. A LED szalagot vagy annak alkatrészeit kérjük ne szereljék szét. Az egyenlőtlen terhelés elkerülése érdekében, amely a RGB LED szalag állandó károsodásához vezetne, párhuzamos bekötést ajánlunk. A telepítés során ne sértse meg a RGB LED szalagban található vezetékeket.

1. Először is, kapcsolja ki az áramforrást és hagyja kikapcsolva az egész idő alatt!

2. Mielőtt a kiválasztott helyre szerelné, először ellenőrizze le a RGB LED szalagot, hogy megfelelően működik-e.

RGB LED szalag bekötése
Tápegység bekötése
Adapter bekötése

3. Tisztítsa meg a helyet, ahol a LED szalag szerelve lesz a zsírtól vagy portól. Mérje le a LED szalag helyét és rövidítse le a szalagot a mért értékek szerint. Ne feledje azonban, hogy csak a kijelölt helyeken vághatja el a RGB LED szalagot.

LED szalag vágása

4. Csatlakoztassa a RGB LED szalagot a vezérlőhez. A RGB vezérlőn (R – piros, G – zöld, B – kék) betűkkel jelölik, amelyekhez kell a vezetékeket csatolni. A bekötési rajz a vezérlőhez van csomagolva. Ezután csatlakoztassa az RGB vezérlőt a tápegységhez.

5. Távolítsa el a ragasztószalagot a szalag hátoldaláról, és gyengén nyomja a LED szalagot a helyére. A LED szalagot alumínium profilra szerelje be. Megfelelő hűtés nélkül a chipek megsérülhetnek.

LED szalag ragasztása

6. Kapcsolja be az áramforrást és ellenőrizze a LED szalag működését.

Több mint 5m hosszúság esetén javasoljuk a párhuzamos csatlakoztatást vagy az áramellátást a szalag mindkét oldaláról a megfelelő megvilágítás érdekében a szalag teljes hosszában.

Beszerelés nehézsége

A LED terméknek közepes beszerelési nehézségge van. Javasoljuk, hogy a beszerelést egy villanyszerelő vagy egy szerelő cég végezze el, de képes beszerelni egy ezermester is . Kérjük, olvassa el és kövesse a beszerelési utasításokat.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Beltéri RGB LED szalag 5050 30 SMD/m 5m”