Rólunk

Mit gondolunk a LED technológiáról?

  • A LED technológia nem a jövő, hanem a jelen. Bármilyen más világítás vásárlása ablakon kidobott pénz.
  • A LED technológiát ma már mindenki számára elérhetővé kell tenni. Éppen ezért mi a termékeinket megfizethető áron értékesítjük, hogy a vásárlóink befektetése minél gyorsabban megtérüljön. Mindeközben a minőséget is szem előtt tartjuk.
  • Úgy gondoljuk, hogy törvényileg vagy hasonló módon nem lehet befolyásolni, hogy Ön milyen égőket használjon, ezt a döntést Önnek kell meghoznia. Ezért is foglalkozunk szakmai tanácsadással, blogot írunk és véleményt nyilvánítunk.
  • Ha mégis egy általunk forgalmazott termék elromlik, abban az esetben visszatérítjük a pénzét vagy – ha lehetőség van rá – a terméket azonnal kicseréljük.

Kik vagyunk?

Cégünk sokéves tapasztalattal rendelkezik a LED technológia forgalmazásának területén. Csapatunk képzett és tapasztalt szakemberekből áll, akiknek elsődleges célja, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek.

Ügyfeleink növekvő igényeinek köszönhetően 2012-ben úgy döntöttünk, hogy felvásárolunk egy nagyobb projektekre szakosodott céget, amelyik létrehozta a GoLED.sk nevű oldalt. A GoLED.sk mára az egyik legnagyobb LED világítással foglalkozó online webáruházzá vált Szlovákiában.

2013-ban a GoLED.cz oldallal beléptünk a cseh LED piacra, ahol az alacsony áraknak, a kiváló minőségű termékeknek és a hatékonyan működő ügyfélszolgálatnak köszönhetően egyre több elégedett ügyfelet illetve üzleti partnert szereztünk.

2017-ben elindult Magyarországon a GoLED.hu oldal, a céljaink pedig továbbra sem változtak: alacsony árak, kiváló minőség és jól működő ügyfélszolgálat.

2019-ben a GoLED.at oldallal beléptünk az osztrák LED piacra.

Mit csinálunk?

Cégünk jelenleg az alábbi területeken tevékenykedik:

  • LED világítás értékesítése háztartások számára – kiskereskedelem,
  • LED világítás értékesítése vállalati ügyfelek számára – kiskereskedelem és nagykereskedelem,
  • Ipari LED technológia – értékesítés, beszerelés, javítás, karbantartás és felülvizsgálat,
  • Közvilágítás – értékesítés, beszerelés, javítás, karbantartás és felülvizsgálat.