410W félcellás monokristályos napelem panel

410W félcellás monokristályos napelem panel
410W félcellás monokristályos napelem panelFélcellás monokristályos napelem panel hátulrólFélcellás monokristályos napelem panel hátulról410W félcellás monokristályos napelem panel410W félcellás monokristályos napelem panel áram feszültség jelleggörbéjeFélcellás monokristályos napelem panelFélcellás monokristályos napelem panel
Conformité EuropéenneTÜV Nord logoISO logo
Akció -35%

51 900 Ft79 900 Ft áfával
40 866 Ftáfa nélkül

Készleten

Garancia: 12 years

Mennyiség

termék megbízhatósága a reklamációk alapján100%

ELŐNYÖK

  • 20,97% hatékonyság
  • 12-éves garancia a napelemre
  • 25-éves garancia a kimenőteljesítményre
  • Félcellás (half-cut) technológia

HÁTRÁNYOK

  • A beszerelést nem biztosítjuk, szakképzett szerelőket tudunk ajánlani

SKU Raktáron Raktáron a gyártónál*
GV11518 74 db több mint 1000 db
Szállítás 2 napon belül 5-12 nap
* A tényleges készletlista változhat, az adatokat hetente frissítjük.

Figyelmeztetés

 

Futárszolgálattal történő szállítás:


  • Csomagolás díja: 12000 Ft, fix ár az egész rendelésre, függetlenül a megrendelt fotovoltaikus termékek számától.
  • Szállítási díj: 3000 Ft/db, minden megrendelt napelemre.

Személyes átvétel Komáromban:


  • Csomagolás díja: ingyenes
  • Szállítási díj: ingyenes

Műszaki paraméterek

Gyártó V-TAC
Cella elrendezés

108 (12×9)

Cellafelület

3,2 mm edzett üveg

Cella típus

182 x 91 mono félcellás

Csatlakozók

4mm² kábel (MC4 csatlakozó)

Csúcsteljesítmény

410W

Nyílt áramköri feszültség

37,45V ±3%

Rövidzárlati áram

13,85A ±3%

Maximum feszültségteljesítmény

31,46V

Maximum áramteljesítmény

13,04A

Hatékonyság

20,97%

Maximális rendszerfeszültség

1500V

Szél és hóterhelés

2400Pa/5400Pa

Méret

1722 x 1134 x 35 mm

Karton mennyiség 1 db
Súly 20 kg

Termékleírás

A 410W félcellás monokristályos napelem panelre 12 év garanciát vállalunk, valamint 25 év garanciát a panel tartós kimeneti teljesítményére.

A műszaki adatlap és tanúsítványok letölthetők:

A panelek kompatibilisek az összes általánosan kapható inverterrel és akkumulátorral, pl. V-TAC, Risen, Canadian Solar, Goodwe, Pylontech, Deye, INVT, SMA Solar Technology, Growatt és mások. Az inverterek MC4-es csatlakozókkal csatlakoztathatók. A csomagolás része az 1 méter hosszú kábel.

A 410W maximális kimeneti teljesítmény a panel által szabványos tesztkörülmények között előállítható legnagyobb teljesítményt jelző érték. Ezek a feltételek magukban foglalják az 1000W/m² megvilágítást, a 25°C léghőmérsékletet és a panel hatékonyságának méréséhez használt spektrális fényeloszlást.

A panel 108 cellából áll, melyeket 3,2 mm vastag temperált üveg borít. Az üveg ellenáll a -40°C és +85°C közötti hőmérsékletnek, valamint a 2400Pa szélterhelésnek és 5400Pa hóterhelésnek. A cellák mérete 182 x 91 mm, és egyetlen kristályból (monokristály) készülnek.

A monokristályos napelemek hatékonyabbak, mint a polikristályos napelemek (amelyek több szilíciumkristályból készülnek), mivel tisztább kristályszerkezetük lehetővé teszi az elektronok szabadabb mozgását, ami kisebb energiaveszteséget eredményez. Egy 410W teljesítményű fotovoltaikus panel hatékonysága ezért akár 20,97% is lehet – az energia ezen része villamos energiává alakul, a többi pedig visszaverődik vagy hővé alakul.

A panel a half-cut vagyis félcellás technológiával készül, amelynek során a napelem cellákat lézerrel kettévágják. Ez magasabb hatékonyságot eredményez, jobb hőállóságot, csökkenti a mikrotörések kockázatát, de legfőképpen ellenállóvá teszi az árnyékolást. Ha valamely része árnyékban van, az nem befolyásolja az egész panel teljesítményét, csak azokat a részeket, amelyek közvetlenül árnyékolódnak.

PID (Potential Induced Degradation) védelemmel rendelkezik – olyan speciális anyagokból készül, amelyek ellenállnak a degradációnak és a hatékonyság csökkenésének.

410W félcellás monokristályos napelem panel áram feszültség jelleggörbéjeA panel áram feszültség jelleggörbéje megmutatja, hogyan változik a panel kimeneti árama és feszültsége a fénysugárzás intenzitásának függvényében. A grafikonon a maximális teljesítménypontot (MPP) ábrázoljuk, ahol a panel hatásfoka adott fényintenzitás mellett a legmagasabb.

Ezzel a napelem panellel megbízható és rendkívül hatékony megoldást kap napelemes rendszeréhez, amely a szigorú biztonsági és megbízhatósági követelményeknek is megfelel.

Szerelési útmutató

Beszerelés nehézsége

A terméknek a legmagasabb beszerelési nehézsége van. A termék beszerelését villanyszerelő vagy szerelő cég végezze el.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “410W félcellás monokristályos napelem panel”